MBA Croatia predavanje: Tajne uspješne prodaje

Dragi naši MBA-ovci i svi prijatelji Udruge!

Pozivamo vas na predavanje koje će održati Ivica Penić i Mirela Španjol Marković pod naslovom

„Tajne uspješne prodaje“

Predavanja će se održati u utorak 22. travnja, s početkom u 18 sati (okupljanje počinje 15 minuta ranije) u prostorijama HGK (Nova cesta 7, Zagreb).

Organizator ovog eventa je udruga MBA Croatia. Članovima udruge ulaz je besplatan, dok je za ostale cijena ulaznice 50,00 kn. Ulaznice je moguće kupiti isključivo putem Entrio sustava (ovdje).

OPIS PREDAVANJA:

Prodaja je samo vještina koja ima svoje faze, dobar prodavač nije genetski predodređen. Ako se bite privatnim poslom, prodaja je ključni dio vašeg posla ali i života. Više od 80 % kompanija koje propadaju u prve 2 godine ima isti problem s prodajom.

Fokus predavanja će biti na prodajnom ciklusu, odnosno pokazat ćemo vam put koji morate „preći“ sa svojim klijentom kako bi stvorili odnos i povjerenje, uspješnu prodaju i uspješan privatni posao.

Napravit ćemo krug – od potrage za potencijalnim kupcima – do traženja i korištenja preporuka za osiguravanje dovoljnog broja potencijalnih kupaca u prodajnom „lijevku“.

U prodaji, kao i vjerujem u velikom dijelu života vrijedi pravilo: Nije važno ŠTO si rekao, važno je KAKO si to rekao.

Vještina komunikacije je ključna vještina koju jedan poduzetnik i prodavač mora imati ili steći. Komunikacija je moćan alat koji će vam osigurati bolju poziciju i kontrolu nad svojim prodajnim procesom i tako osigurati kvalitetniji i efikasniji zaključak.

Pokazat ćemo vam na koji način možete steći i iskoristiti vještine prodajne komunikacije za svaku od faza prodajnog razgovora.

O PREDAVAČIMA:

post-07.04.2014SLIKA-1

Ivica Penić je trener poslovnih vještina, konzultant i mentor za prodaju sa više od 17 godina iskustva u „poduzetničkom marketingu i prodaji“. Osnivač je Mariviam Success Academy Zagreb i tvorac IPS prodajnog sistema za automatizaciju prodajnog procesa posebno kreiranog za poduzetnike i njihove potrebe.
Ivica je kreirao nekoliko edukativnih trening programa za prodaju, marketing i osobni razvoj poduzetnika kao, seriju predavanja na temu postavljanja karijernih ciljeva za studente i srednjoškolce kao i prvu pravu On Line Akademiju u Hrvatskoj.

 

 

post-07.04.2014.SLIKA-2

Mirela Španjol Marković vodeća je hrvatska poslovna  konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije,  specijalizirane za treninge  iz  područje retorike,  komunikacijskih i prodajnih  vještina. U svojoj 15-godišnjoj praksi održala je preko 700 treninga u najvećim domaćim i inozemnim tvrtkama. Autorica je prvog hrvatskog priručnika za retoriku Moć uvjeravanja – retorika za menadžere. Čest je gost –komentator  u elektroničkim medijima u analizi javnog nastupa političara i javnih govornika općenito. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama, a iskustva s pretežno njemačkog poslovnog okruženja rado prenosi domaćim poslovnim ljudima. Od 2012. bavi se i life i business

hrCroatian