Imamo li pravo na pogrešku?

drazen-tomic

Imamo li pravo na pogrešku?
Prožimanje medija i tehnologije, odnosno da li je to problem ili izazov, ili možda oboje?
Gost predavač je gospodin Dražen Tomić.

Ovo je zadnje predavanje Udruge MBA Croatia u ovoj godini. Nadamo se da se vidimo u što većem broju u prostorijama Kongresni centar FORUM Zagreb, 13.12.2018., u 18 sati.

O predavanju:

Biznis i menadžment u doba digitalnih tehnologija, medijska scena je nikad veća i rasprostranjenija.
Novinari, mediji, blogeri, influenseri..
Ključno je pitanje imalo li pravo na pogrešku u komunikaciji, načinu odnosa prema korisnicima, novinarima i medijima u vrijeme “booma” i promjena na društveno-sociološkoj sferi života?
Tehnologije koje su danas prisutne, i one koje dolaze – AI, machine learning, deep learning, VR, AR, prepoznavanje glasa.
Telekomunikacije budućnosti – 5G i što on znači?

O predavaču:

Dražen Tomić, osnivač i glavni urednik ICTbusiness.info, ICTbusiness.biz, ICTbusiness TV i Gameperspectives.hr, glavni producent Tomich Productions.
Više od 25 godina u novinarstvu, dobitnik je niza novinarskih nagrada, nakratko u medicinskom biznisu i analitičar u američkoj korporaciji..
Radio je u tridesetak redakcija, neke od njih su: Hrvatski Obzor, Večernji list, Business.hr.
Danas u vlastitim izdanjima, na mjestima od novinara do urednika.
Svestran, i ne libi se uzeti kameru u ruke i snimati pa je tako nastao i ICTbusiness TV – emisija koja prati portale ICTbusiness.info na hrvatskom i ICTbusiness.biz na engleskom jeziku, te donosi priče s top svjetskih i domaćih događanja iz svijeta tehnologije, telekomunikacija, robotike…
Neki bi ga nazvali serijskim poduzetnikom, neki vanserijskim, ali ono što je sigurno jest da je „kućica“ koju smo mu dali da ispuni za opis predavanja, i dio o predavaču, premalena za napisati što je sve radio, stvorio ili naučio.
I još nešto, ne manje bitno, pri kraju je trećeg fakulteta, ali kako i sam navodi: “obrazovanje tu neće stati”.

Ulaznice možete nabaviti preko sustava entrio:
https://www.entrio.hr/event/imamo-li-pravo-na-pogresku-prozimanje-medija-i-tehnologije-odnosno-da-li-je-problem-ili-izazov-i-5793

hrCroatian