“Kako voditi sebe i druge u doba Corone”

Drage članice i članovi,

U četvrtak, 09.04.2020. s početkom u 18:00 organiziramo online MBAonicu pod nazivom:

“Kako voditi sebe i druge u doba Corone”

MBAonicu će voditi Mirta Fraisman Čobanov, a održati ćemo je putem aplikacije Zoom.

Link na sastanak putem aplikacije će svaki član Udruge dobiti na e-mail u 17:45 (15 minuta prije početka).


Molimo da se držite sljedećih pravila:

1. Stavite mikrofon na mute

2. Pitanja ćemo organizirati u blokovima te će se postavljati isključivo putem Zoom chata

3. Trajanje je oko 60 minuta (predavanje + pitanja)

4. Broj sudionika je limitiran na 100.

Entrio link za prijavu sudjelovanja (isključivo za članove udruge MBA Croatia u 2020.) se nalazi ovdje:

https://www.entrio.hr/event/kako-voditi-sebe-i-druge-u-doba-corone-7761


O predavačici:

Mirta je 2001. godine završila studij ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Nedugo nakon toga, 2004. godine na Henley Management College-u u Londonu u okviru MBA studija stječe diplomu „Executive Certificate“. Svoju poslovnu karijeru započinje u tvrtki KPMG, a nastavlja u HBOR-u gdje pokreće projekt interne edukacije unutar odjela ljudski resursa. Educira 12 internih trenera te pet godina uspješno vodi internu akademiju za edukaciju. 2009. godine stječe naslov trenera i coacha Humanističko neurolingvističke psihologije na studiju u Arizoni, USA. 2010. godine osniva centar za edukaciju i savjetovanje Partus, odlazi u New York, USA gdje stječe naziv certificiranog hipnoterapeuta, priznatog od American Baord of Hypnotherapist.
2011. godine na EBWK Management School Munchen stječe i certifikat Management trainera & business coacha.

2019. godine završava petogodišnju edukaciju iz Psihodramske terapije, čime postaje psihodramski psihoterapeut, specijaliziran za rad s grupama i timovima.

Njezino područje ekspertize jest osobno i poslovno vođenje, gdje u okviru Partus akademije već 10 godina educira menadžere i lidere razvoju vještina vođenja te s njima radi na osobnom i poslovnom rastu i razvoju kroz treninge, predavanja, edukacije, grupne i timske coachinge, kao i individualni rad.

Iza sebe ima održanih preko 1800 predavanja i edukacijskih treninga iz područja poslovnog i osobnog rasta i razvoja te preko 2.500 sati individualnog rada s klijentima. Surađuje s velikim brojem vodećih hrvatskih kompanija, kao leadership konzultant, edukator, trener i coach.

Vidimo se!

#mbacroatia

hrCroatian