Marko Remenar – „Transformacija velike tvrtke, kako upravljati promjenama“


Marko Remenar – Predsjednik Uprave Adris grupe d.d.

Udruga MBA Croatia organizira novo predavanje u četvrtak 27.05.2021. u Hilton Garden Inn-u – Radnička 21, s početkom u 18 sati na temu:

„Transformacija velike tvrtke, kako upravljati promjenama“

Gost predavač je gospodin Marko Remenar – Predsjednik Uprave Adris grupe d.d.

 

Fizička mjesta na ovom predavanju su ograničena na 25 osoba unutar dvorane.

Predavanje prenosimo i ONLINE putem preko Entrio streaminga.

 

O predavaču:

Marko Remenar diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Financije i računovodstvo magistrirao je na Manchester Business School-u, nakon čega stručno usavršavanje nastavlja na IMD-u, INSEAD-u i Bocconi-u. U Zagrebačku banku dolazi 2002. godine u sektor Tržišta kapitala. Direktor direkcije Tržišta kapitala postaje 2004. a dvije godine kasnije imenovan je direktorom samostalne direkcije Investicijskog bankarstva. Članom Uprave za Investicijsko bankarstvo i financijska tržišta imenovan je 2007., odnosno 2015. članom Uprave za Korporativno, investicijsko i privatno bankarstvo. U Adris grupu dolazi početkom studenoga 2018. kao član Uprave. Odlukom Nadzornog odbora od 1. siječnja 2020. preuzima čelnu poziciju Adris grupe.

 

Za članove Udruge MBA Croatia ulaz je slobodan (prijave na Entrio linku-MBA Croatia Members – offline ili online) dok ostali sudjeluju donacijom u iznosu od 80,00 HRK (Donors – offline ili online)

Link za prijavu sudjelovanja je OVDJE!

 

Napomena:

Zbog preporuka civilnog stožera o broju okupljenih u istoj dvorani, mjesta na ovom predavanju su ograničena. Oko eventualnih izmjena bit ćete pravovremeno obavješteni na našoj WEB stranici.

 

Vidimo se!

 

 

 

hrCroatian