MIB ON TOUR – ZAGREB

A taste of an interactive Master Class from a leading international Business School

 Poštovani,

MBA Croatia Vas poziva da se pridružite MIB konferenciji, jednoj od vodećih internacionalnih poslovnih škola, u Zagrebu, kongresni centar FORUM Zagreb 14.svibnja 2015.godine.

Ulaz je besplatan uz prijavu putem Entrio sustava.

Program
Uvod
Kratko predstavljanje MIB School of Management

 

Master Class o strateškom marketingu i strateško upravljanje

Član MIB Fakulteta će vas voditi kroz Harvard Business Case o strateškom marketingu i strateškom upravljanju. Ova metodologija je interaktivne prirode, što znači da će biti više diskusije nego klasičnog predavanja.

Polazeći od stvarne situacije, imat ćete mogućnosti sudjelovati u raspravi kako bi analizirali probleme, razumjeli radnje i raspravili moguća rješenja.

Imajte na umu da nisu potrebne marketinške vještine potrebne za sudjelovanje na konferenciji, ali budite spremni podijeliti svoje stavove s drugim sudionicima i članovima.

 

Networking Koktel

Pruža vam se mogućnost da upoznate neke od vodećih ljudi škole. To će biti izvrsna prilika za razgovor o iskustvu, mogućnosti za buduću karijeru, nastavni plan i program, upisu i mogućnosti financiranja.

Kako prisustvovati u MIB na konferenciji u Zagrebu
Da bi prisustvovali događaju, molimo vas da ispunite obrazac OVDJE.
Nakon što pošaljete prijavu, biti ćete kontaktirati od strane škole, dobiti ćete Studiju slučaja koja će se koristiti tokom konferencije.

hrCroatian