24.02.2017. “Upravljanje konfliktima kao preduvjet uspješnog poslovanja” Srđan Šimac

15977129_1218416324872577_3091997713079208340_n

Otklonite promišljanje o konfliktima kao problemima i pretvorite ih u osobne i poslovne prilike.

Otkrijte kako to možete postići uz pomoć moćnog alata – mirenja (medijacije).

Ključne riječi: mirenje (medijacija), komunikacija kao moć, upravljanje unutarnjim “zvjerkama” u konfliktima, različitost kao prednost, uspjeh, sreća, kontrola i izvjesnost u poslovanju, upravljanje rizicima, pregovaranje, pravo i/ili pravda, suprotstavljanje i/ili suradnja
Što želite postići u životu i poslovanju? Što vam je potrebno da to postignete? Jesu li vam za to dovoljna znanja vaše profesije?

Upravljate li sobom i svojim odnosima? Kakvo mjesto u vašem životu i poslovanju imaju konflikti i/ili sporovi? Volite li biti u pravu? Što je za vas pravda? Rješavate li svoje probleme ili njihovo rješavanje prepuštate drugima? Želite li imati pravo na svojoj strani ili učiniti pravu stvar? Što je to mirenje (medijacija) i zašto korak po korak osvaja cijeli (poslovni) svijet?

Ako želite doći do najboljih, umjesto najdražih odgovora na ova pitanja, pridružite nam se u srijedu, 24. svibnja 2017., u 18.00 sati, u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50, interaktivnom predavanju dr. sc. Srđana Šimca. Ulaznice dostupne preko Entrio sustava.

O PREDAVAČU:

3854_150x200_upravljanje-konflikt-Zo

Dr. sc. Srđan Šimac, sudac i bivši predsjednik Visokog trgovačkog suda RH i voditelj Službe za mirenje tog suda. Pionir mirenja u Hrvatskoj i jedan od osnivača mirenja u sudovima. Predsjednik je Hrvatske udruge za mirenje (HUM), arbitar, izmiritelj, trener za izmiritelje, edukator, predavač i promotor mirenja u zemlji i inozemstvu (SAD, Kanada, Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Austrija, Rusija, Bugarska, Albanija, Mađarska, Moldavija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Makedonija).

Autor je brojnih članka o mirenju i doktorirao s temom “Mirenje kao generator promjena u pravnom sustavu i pravnoj profesiji”. Gost je predavač na brojnim fakultetima povezan je s mnogim međunarodnim medijacijskom organizacijama među kojima su najznačajnije: JAMS, US (JAMS International Fellow 2010) i Center for Effective Dispute Resolution (CEDR), London. Trener je za suce u Pravosudnoj akademiji. Miri u sudu i izvan sudova u domaćim i inozemnim gospodarskim sporovima. CEDR i EBRD internacionalni medijacijski ekspert i član CEDR Global Mediation Panel. CEDR Award 2012 winner for ADR and Civil Justice Innovation, nositelj priznanja HUM-a za razvoj mirenja u Hrvatskoj 2013. i medijacijske nagrade Slovenskog udruženja medijatora 2016. i Who’s Who Legal Commercial Mediation 2011-2016.

Written by

Nina je asistentica u udruzi MBA Croatia. U udruzi je odgovorna za objave na web stranici, kreiranje infografika i ostalog vizualnog sadržaja, organizaciju predavanja i eventa, sudjelovanje i pisanje zapisnika na sastancima Uprave udruge te koordiniranje projekata udruge. Završila je marketing na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu i trenutno radi u Atradiusu u Amsterdamu kao marketing communications assistant. Zaljubljenik je u marketing i sve što je povezano s njim, a u slobodno vrijeme vesla po amsterdamskim kanalima.

hrCroatian